Tri razloga zašto su vitamini gumeni medvjedići naš odabir

Htjela sam napisati kako nam je konačno došlo ljepše vrijeme, bez gumenih čizama. Ali, bojim se da samo zato što sam na to pomislila, evo nam promjene. Te sve promjene pogoduju virusima i bakterijama i nije nam baš neka sreća, ali, dobro se držimo. Osim probiotika, bit ću iskrena, ovo nam je prva zima bila u kojoj smo odustali od nagovaranja na sirupe, ovakve i onakve vitamine.

Sirupi nikad nisu naišli na odobravanje

Nema tog trika koji nisam isprobala, a da je trajao dulje od jednog pokušaja. Jednostavno, obje su oduvijek pružale otpor pijenju sirupa. I, kad već nije potrebno, tu muku izbjegavamo.

Najbolja potpora organizmu

Uravnotežena prehrana i boravak na otvorenom neizmjerno su važni za dobar imunitet. Ipak, nije jednostavno balansirati svakodnevni život u gradu, obveze i boravak na otvorenom. Zato, često znam zastati i promisliti koliko nam je danas stvari dostupno u najrazličitijim oblicima i koliko nam olakšavaju život i svakodnevno funkcioniranje.

Gummies vitamini koji su njamis 

Tko ne voli gumene bombone? Osim Galadriel, koja prožvače gumeni bombon, pljune i ostavi ga, nema toga tko ih ne voli. Ako ćemo iskreno, ja sam u drugoj trudnoći pojela nekoliko kilograma gumenih bombona, jer su mi se samo oni jeli. Tako da, pravo je čudo što ih Galadriel ne voli. Ipak, vitamini Gummies od Nutripharma malo su drukčiji, više teksturom nalikuju žele bombonima pa se lako pregrizu, tako da njih Galadriel pojede.

Vitamini u obliku gumenih medvjedića

Kad su ih dobile za Svetog Nikolu, bile su oduševljene jer su kod bake vidjele reklamu pa je Vendi rekla da bi ih željela probati. Sad, kad nas dugo nije bilo na blogu, imali smo jedan iznimno intenzivan period od tri uzastopna putovanja. I trebat će mi još koji tjedan da sve ovdje natipkam. Zato, odlučila sam im ponovno dati medvjediće jer znam da su i njima ove promjene stres za organizam i da imunitet živi na rubu.

Tri razloga zašto su nam gumeni medvjedići – vitamini odlična opcija

1. Nema nagovaranja

Samo kad pomislim na to da ih trebam nagovoriti na sirup, hvata me nelagoda. Zapravo, teško mi je predstaviti sirup, ma koliko bio ukusan, kao nešto pozitivno. Vjerujem da averzija kreće nakon prvog susreta s antibiotikom. Doduše, Vendi je jednom pila antibiotik i to prije više od godinu dana, ali pamćenje osjetila jače je od vremenskog odmaka.

Medvjedići heroji

Gummies vitamine odmah sam ih predstavila kao drukčije medvjediće i objasnila da se zato nalaze u bočici koju samo veliki mogu otvoriti (imaju sigurnosni čep za zatvaranje). Također, pričala sam s njima kako ovi medvjedići sadrže u sebi vitamine i minerale koji našem organizmu daju dodatnu snagu i pružaju otpor nevidljivim virusima koji žele da nam nos procuri.

2. Lako se prenose

Dok se sirup mora držati u frižideru, pa postoji mogućnost da se prolije, razbije i sl., Gummies su jednostavni za prenošenje. Bilo da ih nosite sa sobom na put u originalnom pakiranju ili ih pospremite u manje kutijice za putovanje.

3. Popiju (pojedu) ih samostalno

Najčešće, ostavim ih pokraj tanjurića za doručak ili večeru, ovisno o danu i ostavim im na volju da ih same uzmu, prije, za vrijeme ili nakon obroka tako da uopće nemaju osjećaj da ih moraju pojesti. Osim toga, medvjedić kraj onoga što je na jelovniku, malo je ohrabrenje da neće ostati bez dnevne doze slatkog i raznobojnog zalogaja.

Volimo Gummies i stvarno su njamis

Nutripharm u svojoj proizvodinji slijedi znanost, sigurnost i kvalitetu. Kad su u pitanju medvjedići, blagog su okusa i tope se u ustima. Ono što bi vam također moglo biti presudno u njihovom odabiru je da su bez želatine su, ne sadrže gluten te umjetne boje i konzervanse. A više informacija možete pročitati na njihovoj stranici.

A znate što je najbolje? Nemojte reći njima dvjema, i ja volim ukrasti koji Gummies, njami, njami!