Izvukli smo mamu dobitnicu Sophie!

Mama Valentina osvojila je Sophie! Hvala svima koji su se pretplatili na novosti! Za idući put vam pripremamo darivanje za mame. 
Čitajte nas i pratite! 🙂

Subscribe

Odjaviti se možete bilo kada, a link za odjavu s naše mailing liste nalazi se u podnožju svakog maila koji vam šaljemo.

Sopihe La girafe, Paris 1961.

Igračka od 100 % prirodnih materijala koja potiče razvoj pet osjetila. Smatraju je jednom od najpopularnijih igračaka na svijetu.
A zašto je bebe toliko vole? Pročitajte priču o Sopihe.

Koliko je popularna govori činjenica da je Vendi do sada dobila čak četiri Sophie, a duplića smo odlučili pokloniti nekome tko se prijavi na našu mailing listu.

Naša Sophie ili kako joj Vendi govori “gi-gi” jedna je od onih igračaka koju nikada ne mičemo s polica u rotaciji igračaka zato što se nalazi među onim igračkama koje su svakodnevno u upotrebi.

Sophie podnosi ugrize, padanja, bacanja, žmikanja i kupanja. A zbog materijala, jednostavno ju je održavati i dezinficirati.

Sophie skoro tri godine kasnije

Naša je Sophie neuništiva. Tek sam nedavno saznala da se ne smije čistiti vodom. Stvarno odlično, budući da sam je bezbroj puta prelila vrućom vodom. Čitava je i još skoro kao nova. Ipak, dala je svoje i kontinuirano se vraća u upotrebu. Zapravo, sve što dođe u Galadrieline ruke, završi kod i kod Vendi. Jer, “to je moje”! I sve je njeno, pa tako i Sophie.

Ovo su još neke jednostavne igračke

Kod nas se često igra sa svime, osim s igračkama. Ipak, ovo su jednostavne igračke koje možete izraditi sami.

No drama mama poklanja žirafu Sophie!

Prijavite se na No drama Mama mailing listu, jer baš jednu Sophie poklanjamo idućeg utorka!

U ponedjeljak ćemo, koristeći program za metodu slučajnog odabira izabrati novog vlasnika Sophie.

P. S. Ne zaboravite provjeriti svoj mail, tamo ćete (među promocijama) naći onaj u kojem morate prihvatiti prijavu na newsletter kako biste mogli sudjelovati u natječaju.